Inspiratie

Wij doen mee! Jij ook?

Minderen voor kinderen: wat kun jij een weekje missen voor het goede doel? Daag jezelf uit! Doe je mee? Dan krijg je van ons een leuke kortingscode toegestuurd, laat het ons weten!

Dit jaar doen wij voor het eerst mee aan de actie van Minderen voor Kinderen in samenwerking met Unicef en de LINDA.foundation, met als doel zo veel mogelijk geld op te halen! Minderen voor Kinderen roept Nederlanders op om een week ‘iets niet te doen’ en het geld dat ze hierdoor overhouden, te doneren aan arme kinderen (en dat is stiekem heel eenvoudig!)

Een weekje zonder

Zeven dagen geen sigaretten, chocola, wijn, koffie-to-go of verse bloemen? Van alles wat je niet uitgeeft, houd je geld over. Dat kleine beetje geld is voor een kind veel waard. Als je dit vanaf 16 september een week lang doet, kun je wat je overhoudt doneren aan kinderen uit arme gezinnen, want dit worden er helaas spijtig steeds meer.

Deze campagne is een samenwerking tussen de LINDA.foundation en UNICEF Nederland. Zij proberen het leven van kwetsbare kinderen, ver weg én dichtbij, een beetje beter te maken. In 2018 vond de eerste editie plaats en de tweede editie komt er nu aan.

Lees meer
Geweldig: Stichting 1184 haalt duizenden euro’s op voor LINDA.foundation

Deelnemen!

Vanaf 16 september kan iedere Nederlander deelnemen aan de Minderen voor Kinderen-week. Bijhouden wat je bespaart kan eenvoudig via de app en website van Minderen voor Kinderen. Sinds maandag 9 september kan iedereen met IOS en Android de app downloaden. Wij dagen onszelf uit mee te doen, doe jij dat ook? Wil je liever niet meedoen maar wel een kleine bijdrage doneren aan het fonds? Dit kan eenvoudig tijdens het bestellen van jouw Polini Kids producten via de webshop. Bij het afrekenen heb je de optie om een gewenst bedrag direct te doneren aan Minderen voor Kinderen.

Meer informatie over Minderen voor Kinderen vind je op minderenvoorkinderen.nl.

minderen-voor-kinderen-unicef-polini-linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *