Inspiratie, Tips & Tricks

Inrichting babykamer en kinderkamer: Vijf tips, welk kindermeubilair voor je de kleine spruit?

kindermeubilair

We houden allemaal van mooie tijdloze producten. Maar bij het samenstellen van kindermeubilair voor een babykamer of kinderkamer komt er meer bij kijken. Het gaat hierbij ook om of het een functionele, leuke en lieve kamer is. Om deze elementen terug te laten komen is soms nog best lastig. Daarom hebben wij van Polini Kids vijf handige tips opgesomd voor de inrichting van uw babykamer of kinderkamer.

1. Hoelang moet het kindermeubilair meegaan

Of het nu gaat om een kast, commode of bed, wanneer je kiest voor kwaliteit, eenvoud en tijdloos design heeft u er lang plezier van. Om te zorgen dat het kindermeubilair lang mee gaat bied Polini kids veelal verstelbaar kindermeubilair aan. Daarnaast ook combinatiebedden zodat het kindermeubilair ‘meegroeit’ met uw kind.

2. Basic, Simpel of Classic? Kies de stijl die bij u past!

Er word natuurlijk veel meer gedaan in een kinderkamer dan alleen slapen. Kinderen leren, spelen en leven in de kinderkamer. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een niet te drukke maar juist simpele basis waarin alle speelruimte vrij blijft. Het kindermeubilair van Polini Kids voorziet in deze wensen. Doormiddel van accessoires en decoraties kunt u makkelijk een gewenste sfeer creëren.

3. Zorg voor voldoende ruimte

Wanneer er genoeg vloeroppervlak vrij is voor uw kind om te kunnen spelen en rommel te kunnen maken, zal uw kind zich prettig voelen in de kinderkamer. Met behulp van wandschappen of boekenplanken heeft u genoeg plek voor opbergruimte wat niet ten kosten gaat van de speelruimte van uw kind.

4. Voldoende opbergruimte

Wanneer kinderen aan het spelen zijn en los gaan in hun fantasie, gebruiken zij de hele kamer. Het speelgoed ligt overal en nergens. Het opruimen zit nog niet echt in hun aard. Wanneer u met het kindermeubilair zorgt voor voldoende opbergruimte met bijvoorbeeld opbergkasten of wandkasten kan al het rondslingerende speelgoed snel en netjes worden opgeborgen. Wij adviseren u om hiervan direct een spelletje van te maken!

5. Doe inspiratie op!

In de huidige tijd kunt u veel inspiratie opdoen via het internet, u leest tenslotte ook deze blog. Door het bekijken van ons gehele assoirtiment ziet u wat er allemaal voor verschillende opties er zijn en kunt u een wel overwogen keuze maken voor het aanschaffen van het kindermeubilair.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit bericht? Of vragen over producten? Laat uw vraag achter in de reacties, stuur ons een email of bel ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *