Over Polini Kids

Kinderen zijn de hele dag druk bezig en willen de hele wereld ontdekken. Wij helpen om het dagelijks leven van de kleine ontdekkingsreiziger een beetje makkelijker en leuker te maken. Om de kinderkamer tot de mooiste speelplaats om te toveren, vergezelt het kindermeubilair van Polini Kids kinderen vanaf de geboorte en wanneer zij opgroeien. Onze unieke concepten zijn flexibel ontworpen zodat deze vele jaren kunnen meegroeien. Dit is hoe wij direct voldoen aan onze persoonlijke belofte van duurzaamheid.

Het hoogste niveau van veiligheid en kwaliteit voor onze gebruikte materialen, optimale functionaliteit een unieke technische kenmerken zullen u het gevoel geven in goede handen te zijn. Al onze meubels zijn getest in overeenstemming met de EU-veiligheidsnormen DIN EN 716-1. Modern apparatuur, bestaande uit IMA-, HOMAG-, SCM Group- en Biesse Machines, beloven de beste kwaliteit van onze producten. Onze massieve houten elementen zijn gemaakt van natuurlijk berkenhout door Rehau in Duitsland, de panelen worden vervaardigd door marktleider Kronospan in Oostenrijk. De exclusief ontworpen motieven door Kronospan Trends zullen uw kleintje vermaken en het meubel voorzien van tijdloos design.

Polini Kids kindermeubels is onderdeel van Polini Group (Topol Group Russia). Polini Group viert al bijna 80 jaar vol nieuwe ervaringen en innovatie. Sinds de oprichting in 1941 als fabrikant van kinderwagens, heeft Polini Group zich dynamisch ontwikkeld en veel betrokkenheid getoond door te richten op een reeks kernwaarden o.a. bestaande uit integriteit, innovatie en diversificatie. Van een kleine werkplaats is de organisatie uitgegroeid tot een brede, erkende en welvarende marktleider met meer dan 700 medewerkers in dienst. Polini Group heeft haar productportfolio uitgebreid met baby- en kindermeubels, beddengoed, matrassen en accessoires. Deze producten worden al in meer dan 20 landen gedistribueerd onder Polini Kids of eigen merknaam, maar ook als OEM- en ODM gecertificeerde producten.

Polini Group werkt continu aan het versterken en verbeteren van haar profiel als een betrouwbare en competente producent op het gebied van baby- en kinderproducten. De belangrijkste vorm van toewijding komt van haar medewerkers die meerwaarde bieden voor de klant door hun expertise en kennis te delen.

Votkinsk Topol stroller Polini

Over Product Fit

Product Fit BV is exclusief distributeur voor Polini Kids Benelux. Sinds de oprichting in 2005 staat de kwaliteit van onze diensten en service gericht werken voorop. Wij leveren diensten en producten gericht op een tevreden en goed geholpen klant. Ons doel is om onze dienstverlening beter te faciliteren door enerzijds de krachten van diverse bedrijven te bundelen en zodoende de bedrijfsvoering te optimaliseren, en anderzijds ons te onderscheiden als professioneel bedrijf door de best denkbare service te verlenen. Daarnaast staan wij geregistreerd als een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat jonge, enthousiaste studenten bij ons stage kunnen lopen. Wij zijn trots op deze erkenning en hopen in de komende jaren veel studenten te mogen begeleiden. Ons kantoor en magazijn zijn gevestigd in Wijk bij Duurstede. Vanuit hier coördineren en verzenden wij de bestellingen en is ons service-center actief.