Over Ons

Kinderen zijn de hele dag druk bezig en willen de hele wereld ontdekken. Wij helpen om het dagelijks leven van de kleine ontdekkingsreiziger veilig, makkelijker en nog leuker te maken. 

Met Polini Kids creeer je niet alleen een fijne slaapkamer maar, ook de mooiste speelplek. Flexibel ontworpen concepten die jaren meegaan. Kindermeubels die, soms met een kleine aanpassing weer jaren mee gaan. Kwaliteit tegen een goede prijs, met een extra lange levensduur.

Waar wij voor staan?

  • Het hoogste niveau van veiligheid (veiligheidsnormen DIN EN 716-1)
  • Kwaliteitsmaterialen
  • Optimale functionaliteit
  • Easy to use! 

Onze meubels worden gemaakt door Rehau in Duitsland, de panelen worden vervaardigd door marktleider Kronospan in Oostenrijk. De exclusief ontworpen motieven door Kronospan Trends zorgen voor het tijdloze design. Duitse degelijkheid dus, in een hip jasje!

Polini Kids is onderdeel van de Polini Group. (Topol Group Russia)
Dit staat voor bijna 80 jaar aan ervaring en innovatie. Naast innovatie kent het bedrijf de kernwaarden: integriteit en diversificatie. We staan voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Betrouwbaarheid en transparant naar onze klanten.

Door de jaren heen uitgegroeid van kleine werkplaats tot een grote marktleider met 700 medewerkers in dienst waardoor het productporfolio is uitgebreidm met: 

  • Baby en kindermeubels
  • Beddengoed
  • Matrassen
  • Accessoires

Producten die al in meer dan 20 landen gedistribueerd worden onder Polini-kids of eigen merknaam. OEM en ODM gecertificeerde producten.

Votkinsk Topol stroller Polini

Over Product Fit

Product Fit BV is exclusief distributeur voor Polini Kids Benelux. Sinds de oprichting in 2005 staat de kwaliteit van onze diensten en service gericht werken voorop. Wij leveren diensten en producten gericht op een tevreden en goed geholpen klant. Ons doel is om onze dienstverlening beter te faciliteren door enerzijds de krachten van diverse bedrijven te bundelen en zodoende de bedrijfsvoering te optimaliseren, en anderzijds ons te onderscheiden als professioneel bedrijf door de best denkbare service te verlenen. Daarnaast staan wij geregistreerd als een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat jonge, enthousiaste studenten bij ons stage kunnen lopen. Wij zijn trots op deze erkenning en hopen in de komende jaren veel studenten te mogen begeleiden. Ons kantoor en magazijn zijn gevestigd in Wijk bij Duurstede. Vanuit hier coördineren en verzenden wij de bestellingen en is ons service-center actief.