Betaling

Betaling loopt via een beveiligde SSL verbinding en is volledig veilig. U hebt bij ons de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden die via onze betalingspartner Sisow verlopen. Deze Sisow betalingsmethodes zijn gegarandeerd veilig, en bieden de grootst mogelijke flexibiliteit.

U kunt bij Polini Kids op één van de volgende manieren betalen:

iDeal

Bij deze betaalmethode kunnen Nederlandse klanten direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met de eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kan u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor apart hoeft aan te melden. De betalingen lopen via Sisow payment innovations. Deze organisatie staat garant voor de bescherming van uw privacy en voor een veilige transactie.

Bancontact & Mister Cash

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen met hun bankpas. De betalingen lopen via Sisow payment innovations. Deze organisatie staat garant voor de bescherming van uw privacy en voor een veilige transactie.

Creditcard

Betalingen met Master card & Maestro of Visa worden geaccepteerd. U kan uw creditcardgegevens – via onze beveiligde SSL procedure – veilig invoeren waarna wij vervolgens samen met de creditcardorganisatie zorgen voor een correcte afhandeling. De betalingen lopen via Sisow payment innovations. Deze organisatie staat garant voor de bescherming van uw privacy en voor een veilige transactie.

PayPal

U kan bij ons veilig betalen met uw vertrouwde online Paypal betaalrekening. De betalingen lopen via Sisow payment innovations. Deze organisatie staat garant voor de bescherming van uw privacy en voor een veilige transactie.

Overboeking – Vooruit betaling

U kan het bedrag ook overmaken met de optie Vooruit betaling in de winkelwagen. In dit geval gaan wij over tot verwerking van de bestelling als de betaling ontvangen is. De betalingen lopen via Sisow payment innovations. Deze organisatie staat garant voor de bescherming van uw privacy en voor een veilige transactie. Let op: Het kan enkele werkdagen duren voordat een vooruitbetaling bij ons binnen is. Vervolgens gelden de reguliere levertijden. Zodra de betaling ontvangen is dan krijgt u een bevestiging per e-mail. De maximum betalingstermijn is 4 werkdagen, indien deze termijn wordt overschreden dan wordt de bestelling geannuleerd.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor  het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kunt u dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf uw smartphone. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun u uw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Verzending van uw bestelling gaat bij Polini Kids op de volgende manier:

Verzending en levering

Onze bestellingen worden bezorgd door onze betrouwbare logistieke partner FASTJOB. Wij verzenden artikelen doorgaans binnen 1-5 werkdagen nadat we de betaling hebben ontvangen, mits anders met u overeengekomen. Zodra we de bestelling hebben verzonden ontvangt u van ons hiervan een bevestiging per e-mail. U ontvangt ook een telefoontje van FASTJOB zodat de levering op afspraak bezorgt wordt. We verzenden zowel binnen Nederland en naar België.

Retourzendingen

U kan een consumenten aankoop binnen 14 werkdagen na ontvangst van de goederen ongedaan maken. In dat geval dient u de goederen in oorspronkelijke en onbeschadigde staat retour te sturen. De vrachtkosten zijn voor eigen rekening. De door koper aan Polini Kids betaalde verzend- en verpakkingskosten komen niet in aanmerking voor creditering. U ontvangt binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag terug mits de producten onbeschadigd en ongebruikt zijn. Vraag bij ons eerst het retourformulier aan en voeg dit samen met de factuur toe aan het retourpakket.